Dragi prijatelji u dijaspori,

Još 6 dana je preostalo da se registrirate za glasanje poštom.

U ovom važnom i presudnom vremenu za budućnost BiH, Vaš glas nikada nije bio važniji i potrebniji za BiH i sve njene dobronamjerne građane.

Molim Vas, nemojte žaliti 10 minuta za registraciju i 25 eura poštarine za 4 koverte sa Vašim glasačkim listićima, jer Vaš glas u ovom teškom vremenu vrijedi mnogo, mnogo više.
Molim Vas, registrujte se za glasanje.
Molim Vas, pozovite i podsjetite svoje bližnje, svoje prijatelje i poznanike da se i oni registruju.
Molim Vas, pomozite i potaknite one kojima treba Vaša pomoć oko registracije.
Molim Vas, ne zaboravite, ne propustite i ne odbijajte, da na ovakav način pomognete Bosni i Hercegovini i svim njenim dobronamjernim građanima.

Vjerujte, Vaša registracija i Vaš glas, ovoga puta su potrebniji i značajniji za budućnost BiH od svih Vaših novčanih doznaka, od svih emocija i od svih velikih riječi o BiH. Apelujem na sve Vas, da se registrujete, kako bi mogli glasati na izborima u BiH, a glasajte da bi izabrali one koji će konačno povesti BiH i njene građane putem, sigurnosti, stabilnosti i optimizma.

Ovo što imamo danas je pravi košmar i pakao za svakog normalnog i dobronamjernog Bosanca i Hercegovca. Vjerujte, ako propustimo ovu priliku, da nam je svima dragi Bog u pomoći.

REGISTRUJTE SE, VAŽNO JE!
GLASAJTE, JOŠ JE VAŽNIJE!

Veliko Hvala na razumijevanju i povjerenju.